Kivijalkakauppamme

Tervetuloa nauttimaan aidosta ja rehellisestä kyläkauppafiiliksestä Ruokapuoti Lumoon! Vanhan Rauman pienet puodit, kahvilat ja ravintolat muodostavat kiinteän yhteisön ja maailman persoonallisimman kauppakeskuksen.

Jo pienimuotoista kulttimainetta nauttiva Fiat Stellan perä esittelee paikallisen pienpanimon, Linden Breweryn tuotteita. Meiltä löytyy laaja valikoima myös muiden kotimaisten pienpanimoiden tuotteita, pääasiassa oluita mutta toisinaan myös siidereitä ja muita juomia.

Erilaisia luomutee- ja yrttihaudukevaihtoehtoja puodin valikoimasta löytyy runsaasti. Yogi, Pukka, Clipper, Yrttipaja, Frantsila ja Johan & Nyström tarjoavat yli 100 erilaista makuelämystä.

Järeä Mahlkönigin kahvimylly tekee pyyteetöntä työtä jauhaen ahkerasti valikoimamme pienpaahtimokahvipapuja. Laadukkaat kahvipavut ja kahvien toimitus papuina parin päivän viiveellä paahtamisesta luovat erinomaisen pohjan maksimaaliselle kahvinautinnolle.

Puotiin kahvit saapuvat pääasiassa Paahtimo Papulta, Frukt Coffee Roasters:lta, Capri Coffeelta ja Johan & Nyströmiltä. Vaihtelevasti valikoimissa on laajalti myös muita kotimaisten paahtimoiden kahveja, mm. Porin Paahtimo, Caffi, Helsingin Kahvipaahtimo ja Kahwe.

Ravinnetiheissä superruuissa, kuten kaikessa muussakin valikomaamme koskien, oleellisinta on laatu. Kunnianhimoisena tavoitteennamme on tarjota vain parhaita vaihtoehtoja. Superfoodeja meille toimittavat mm. Arctic Warrior ja Foodin.

Kaikki iholle laittamasi tuotteet vaikuttavat hyvinvointiisi yhtä lailla kuin kaikki syömäsi ravinto. Meillä Lumossa myös kosmetiikkatuotteet käyvät tarkan seulan läpi ennen pääsyä valikoimaamme.

Olivia Kleinin luonnonkosmetiikkasarja on täysin poikkeuksellinen puhtaudessa ja ekologisuudessa. Lisäksi tuotteet ovat vedettömiä tehotiivisteitä ja erittäin mukavasti hinnoiteltuja.

Melko uutena tulokkaana meiltä löytyy Zaon laadukas meikkisarja. Näitä kannattaa ehdottomasti tulla hypistelemään puodille! Zaon tuotteet ovat useilla sertifikaateilla palkittuja ja puotilaisten mielestä laadun lisäksi parasta on tuotteiden uudelleentäyttömahdollisuudet. Niin ripsivärit kuin huulipunatkin ovat uudelleentäytettäviä. Lisäksi löytyy superkätevät magneettibambuboxit joihin voi itse valita tarvitsemansa tuotteet.

Laatu, ravinteikkuus, puhtaus ja ekologisuus.

Siinä Ruokapuoti Lumon ydin. Etsimme ja tarjoamme parhaimpia vaihtoehtoja, mitä maapallo päällään kantaa. Oli kyse sitten kahvista, kaakaopavuista, ravinnon rasvoista, ravintolisistä, luonnonkosmetiikasta tai vaikka gluteenittomista leivonnaisista.

Me teemme tätä työtä vahvasti sydämellä ja intohimolla.

Yhteystiedot

Puoti sijaitsee Vanhassa Raumassa, aivan torin lähettyvillä. Vanha Rauma muodostaa ainutlaatuisen ulkoilmakauppakeskuksen upeine putiikkeineen. Vanha Rauma on ollut jo pitkään Unescon maailmanperintökohde ja meille puotilaisille onkin tärkeää ja mahtavaa saada olla mukana pitämässä Vanha Rauma elävänä.

Osoitteemme on Kuninkaankatu 26, 26100 Rauma

Puhelinnumero 050 366 66 74

Tämän kruunun alta puoti löytyy

Aukioloajat

Ma - Pe klo 10-18

La klo 10-14

Ja aina kun ovi on avoinna!