Digitaalinen paistomittari

Digitaalinen paistomittari

Ei varastossa

Kuvaus

Digiitaalinen paistomittari, jossa metrin pituinen johto. Mittaria voi käyttää uunissa, sokerin lämpötilan mittaamisessa sekä suklaan temperoinnissa. Mittari mittaa asteen tarkkuudella 0-200 asteen välillä. Siihen saa asetettua myös hälytyksen haluttuun lämpötilaan.

Lämpömittarissa on myös ajastin, jota voi käyttää normaalin munakellon tapaan. Sen voi kiinnittää magneetilla hellan kylkeen tai säilyttää pöydällä.


Anturijohto on mittarin herkin osa, eikä sitä koskaan saa upottaa veteen. Antura puhdistetaan ainoastaan liinalla pyyhkimällä. Myöskään johto ei kestä grillivastuksiin osumista. Johtoa saa tosin varaosana.

Induktiolieden päällä käytettäessä mittarin toimintaan ja lämpötilalukemaan saattaa tulla häiriöitä, tämä on normaalia kaikilla elektronisilla lämpömittareilla ja sitä todennäköisempää mitä isommalla teholla liettä käytetään.


Mittaria käyttäessä uunissa jossa on iduktio, yleensä auttaa että mittari vedetään mahdollisimman kauaksi itse liedestä, jos liesi on samaan aikaan käytössä.

Pakkaus sisältää pariston.
Mittaria voidaan käyttää uunissa sekä liedellä.