Foodin Rosmariini - 40g

Foodin Rosmariini - 40g

Varastossa

Kuvaus

ROSMARIINI SOPII KAIKENLAISEEN RUOANLAITTOON


Rosmariini on maustekaapin monitaituri. Sen hurmaava tuoksu ja aromikas maku yhdistetään usein lihaan ja perunoihin, mutta rosmariinin käyttörepertuaari on paljon laajempi.


Viime aikoina maustetta on siroteltu myös lohen ja uunijuuresten päälle sekä erilaisiin kasvispaistoksiin. Rosmariini on parhaimmillaan pehmeiden makujen vahvistajana ja esiintuojana, ja sen ainutlaatuinen maku ihastuttaa yhä uudestaan ja uudestaan.


Mausteet ovat yksinkertainen tapa uudistaa tuttuja ruokia ja elävöittää vanhoja reseptejä. Uusien mausteiden kokeilu on helppoa ja hauskaa, ja uusia yhdistelmiä kokeillessa voi tulla keksineeksi vaikka uuden bravuuri-reseptin! Tyypilliset mausteiden käyttösuositukset tarjoavat inspiraatiota ruokien tuunaukseen, mutta tosiasiassa vain mielikuvitus on rajana, kun mausteilla ryhtyy rohkeasti kokeilemaan!


Yksinkertainen pasta, helppo risotto, salaatti tai muut arkiruoat saa helposti maistuviksi nimenomaan mausteilla. Tärkeintä on tasapaino – kun mausteiden käytössä harjaantuu, on helpompi hahmottaa, mikä yrtti tuo esiin minkäkin ruoan aromit, ja missä suhteessa maustetta kannattaa käyttää.


Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).