Pellavabolsteri Sarwa Yoga

Varastossa

Kuvaus

Bolsteri on hyvä tuki monissa jooga-asennoissa ja venyttelyssä, erityisesti rintakehän avauksissa, selän kierroissa ja kylkien venytyksissä. Se sopii myös tueksi parempaan nukkuma-asentoon, erityisesti raskaana oleville ja selkäkipuisille. Hyödyllinen jokaiselle – ei pelkästään joogeille!


Päällinen valkaisematonta pellavaa, täytteenä luomuviljellyn tattarin kuorta.


  • Pituus: 63 cm (päällisen pituus uutena reilumpi mutta se kutistuu juuri sopivaksi ensimmäisessä pesussa!)
  • Ympärys: 70 cm
  • Halkaisija: 23 cm
  • Paino: noin 4 kg
  • Ommeltu SuomessaHoito-ohje

Päällisen pesu: Pesukoneessa 40 asteessa, ei rumpukuivausta. Käytä pieni määrä huuhteluainetta, kolmen pisteen silitys. Parhaan pesutuloksen saat kastelemalla pyykkikoneellisen pyykkiä läpimäräksi ennen pesukoneeseen laittoa. Tämä annostelee koneelliselle enemmän vettä ja vähentää pellavalle tyypillisiä pesuryppyjä! Huuhteluaineen käyttö pehmentää kangasta ja vähentää sen imukykyä. Ilman huuhteluainetta ja esikastelua kangas jää kuivuttuaan kovaksi ja ryppyiseksi mutta pehmenee hiukan käytössä.

Sisätyynyä on vaikea pestä mutta täytteen voi halutessaan vaihtaa uuteen tai siihen voi hankkia kokonaan uuden sisätyyynyn.

Uudet bolsterit täytetään liiankin täysiksi. Jos pidät litteämmästä bolsterista, voi juoksevaa tattaritäytettä helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä.