Yaxell Ran Damascus kokkiveitsi 25cm

Yaxell Ran Damascus kokkiveitsi 25cm

Varastossa

Kuvaus

  • Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä.

Japanilaiset Ran-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.


Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.