Zao Helmiäisluomiväri - 271 Pinkish copper

Varastossa

Kuvaus

Näillä luomiväreillä voit loihtia intensiivisen ja syvän katseen! Luo hohtavia alueita yhdistelemällä helmeileviä ja hohtavia sävyjä. Lisäksi yksittäiset värit voidaan vaihtaa mielen mukaan. ZAOn hohtava luomiväri on ihanteellinen hienostuneeseen ja säteilevään meikkiin, esimerkiksi iltameikiksi. Sen miellyttävä koostumus tekee käytöstä helppoa ja hellävaraista.


Zao Make-Up -meikkivalikoiman helmiäisluomivärit koostuvat hienoista ainesosista ja upeista väreistä. Niissä on runsaasti kasviperäistä oliiviskvaleenia, joka pehmittää ja suojaa ihoa. Hienostuneen ja elegantin lopputuloksen aikaansaamiseksi sekoita helmiäisluomivärejä mattaluomivärien kanssa.

Ainesosat:

MICA, RISIINIÖLJY*, SKVALAANI, LESITIINI, VESI, GLYSERIINI, NATRIUMANISAATTI, HAJUSTE, BAMBUPUUTERI, BAMBU-UUTE*, AURINGONKUKAN SIEMENÖLJY*, NATRIUMLEVULINAATTI, TOKOFEROLI, ASKORBYYLIPALMITAATTI, SITRUUNAHAPPO CI 77820 (HOPEA). SAATTAA SISÄLTÄÄ +/-: CI 77891 (TITAANIDIOKSIDI), CI 77491 (RAUTAOKSIDIT), CI 77492 (RAUTAOKSIDIT), CI 77499 (RAUTAOKSIDIT), CI 77510 (PREUSSINSININEN), CI 77007 (ULTRAMARIINIT).