Zao Meikinpuhdistusöljy

Zao Meikinpuhdistusöljy

Varastossa

Kuvaus

Zao meikinpuhdistusöljy puhdistaa hellävaraisesti ilmansaasteet ja meikin ihon pinnalta. Ihanteellinen puhdistusaine vedenkestävälle meikille. Puhdistusöljy sisältää 100% luonnonmukaisia ainesosia. Luomulaatuinen babassuöljy, makadamiaöljy sekä kalendulauute ravitsevat ja pehmittävät ihoa. Kuiva- ja herkkäihoiset tulevat rakastamaan tätä Zao kasvojenpuhdistusöljyä!


KÄYTTÖ: Ota muutama tippa puhdistusöljyä vanulappuun tai sormenpäihin. Hiero kevyesti kasvoille ja ripsiin irrottaaksesi meikin ja lian ihon pinnalta. Huuhtele vedellä. Viimeistele halutessasi puhdistus misellivedellä.


Pääraaka-aineet:

Luomu kalendulan kukkauute (Calendula officinales flower extract):Pehmittävä ja rauhoittava kalendulan kukkauute sopii erityisesti hoitamaan herkkää ihoa.

Luomu babassuöljy (Orbignya oleifera seed oil): Voimakkaasti antioksidanttinen ja ihoa uudistava babassuöljy poistaa meikin helposti. Kosteuttaa ja pehmittää ihoa.

Luomu makadamiaöljy (Macadamia integrifolia seed oil): Kuiva, kiristävä ja herkkä iho nauttivat ravitsevasta makadamiaöljystä. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi.


Ainesosat:

AURINGONKUKANSIEMENÖLJY*, KOOKOSALKAANIT, ORBIGNYA OLEIFERA -PUUN (BABASSU) SIEMENÖLJY*, KOOKOS-KAPRYLAATTI/KAPRAATTI, MACADAMIAÖLJY*, HAJUSTE, MANTELIÖLJY*, BISABOLOLI*, KEHÄKUKKAUUTE*, TOKOFEROLI (E-VITAMIINI), BAMBUNJUURIUUTE. *ainesosat luomuviljeltyjä