Zao Pohjustusvoide - Prim hydra 751

Zao Pohjustusvoide - Prim hydra 751

Varastossa

Kuvaus

Zao tarjoaa kuivalle, erittäin kuivalle tai helposti kuivuudesta kärsivälle iholle helpotusta Prim'hydra-meikinpohjustusvoiteella. Prim'hydra on ekosertifioitu, 100%:sen luonnollinen ja vegaaninen. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti kiitos sen kolmen kosteuttavan ainesosan ja lisäksi luomusheavoin ja luomu seesami-öljyn.


Rikkaan ja kermaisen koostumuksensa ansiosta Prim'hydra imeytyy helposti, josta on tuloksena ihana, pehmeä ja säteilevä iho. Prim'hydra tulee levittää iholle ennen meikkivoidetta meikkivoiteen levittämisen helpottamiseksi ja pidentämään meikin kestoa. Voit myös käyttää Prim'hydraa yksinään päivävoiteena.


Ainesosat:

VESI, AURINGONKUKKAHYBRIDIÖLJY*, SEESAMINSIEMENÖLJY*, SHEAVOI*, SETEARYYLIALKOHOLI, GLYSERIINI, KSYLITOLI, BAMBUNLEHTIUUTE*, SETEARYYLIGLUKOSIDI, CHLORELLAUUTE, TOKOFEROLI (E-VITAMIINI), MERIVESI, HYDROLYSOITU ALGIINI (RUSKOLEVÄSSÄ OLEVA YHDISTE), ANHYDROKSYLITOLI, KSYLITOLIGLUKOSIDI, HAJUSTE, NATRIUMLEVULINAATTI, KSANTAANIKUMI, NATRIUMANISAATTI, GLYSERYYLIKAPRYLAATTI, BIOSAKKARIDIKUMI-1, SITRUUNAHAPPO, NATRIUMSITRAATTI, CI 77820 (HOPEA), CI 77491 (RAUTAOKSIDIT). *ainesosat luomuviljeltyjä